Win mooie reizen met je reisfoto!

Wij reizigers willen iedere maand wel een paar weken op vakantie en wat is er nu mooier om dat cadeau te krijgen? Op het internet vind je veel wedstrijden waar je je foto kunt opsturen, vaak met mooie prijzen. We kijken naar een aantal voorbeelden.

Win $1000, een trip naar Costa Rica of Spitsbergen

Bij deze Destinations Photo Contest kun je zo $1000 winnen als je de beste foto upload via het makkelijke upload formulier. Vind je dat echter niet genoeg, dan kun je meedoen aan de Wanderlust wedstrijd die een geheel verzorgde reis naar Costa Rica aanbieden. Costa Rica staat natuurlijk bekend om haar schitterende natuur, dus mocht je deze prijs winnen, dan kun je daar mooie reisfoto’s maken om in te sturen bij de volgende wedstrijd! Let wel op dat de trip naar Costa Rica vanuit Londen vertrekt dus dat je zelf naar het Verenigd Koningkrijk moet afreizen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!

Mocht Costa Rica niet je ding zijn, of heb je er ooit al foto’s geschoten, dan kun je via de wedstrijd van DigiFotoPro.nl ook nog een reis naar Spitsbergen winnen. We zien natuurlijk graag een plaatje van het noorderlicht wat daar zo schitterend te zien is!

Als laatste willen we je de WNF wedstrijd niet onthouden. Ook hier zijn schitterende prijzen te winnen, zoals een Fotoaward, een prachtig boek, een projectreis of een heerlijk verblijf in Center Parcs.

Kortom, stuur je foto’s in en win geweldige prijzen!

Welke wedstrijd missen we nog? Laat het achter in de commentaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *